Gedurende dit najaar wil de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs graag in gesprek met dirigenten over hun ervaringen. Centraal staan de ervaringen van dirigenten met de repertoirekeus na het afschaffen van het Klein Repertorium voor concoursen, inmiddels drie jaar geleden. Kortom tijd voor een evaluatie!

Is er meer keus, of is de zoektocht naar kwalitatief en geschikt repertoire alleen maar lastiger geworden? Leidt de afschaffing van het Klein Repertorium tot een stroom van nieuwe composities die gespeeld worden of vertrouwen we op reeds gebaande paden?

 

Op dinsdag 30 oktober organiseert de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs een repertoiredag in Hoogeveen (D). We zijn te gast bij Christelijke muziekvereniging Wilhelmina aan de Groenewegenstraat 27B te Hoogeveen.

Ontvangst om 9:30 met koffie en thee

Start repertoiredag: 10:00u - 12:30u

Gespreksleider namens de BvOI: Alex Schillings

 

Op vrijdag 2 november organiseert de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs een repertoiredag in De Goorn (NH). We zijn te gast bij Brassband Kunst naar Kracht aan de Pieter Grootstraat 17 te De Goorn.

Ontvangst om 9:30 met koffie en thee

Start repertoiredag: 10:00u - 12:30u

Gespreksleider namens de BvOI: Alex Schillings

 

Op zaterdag 24 november organiseert de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs een repertoiredag in Veldhoven, gelijktijdig en in overleg met het BBM concours aldaar. De repertoiredag zal plaatsvinden in de Bibliotheek Veldhoven - naast De Schalm.

Ontvangst om 10:00 met koffie en thee

Start repertoiredag: 10:30-13:00

Gespreksleider namens de BvOI: Chris Derikx

 

Op 22 juni 2019 organiseert de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs een repertoiredag in Meijel, gelijktijdig en in overleg met het Peeltoernooi aldaar. De repertoiredag zal plaatsvinden in D'n Binger van 10:00-13:00u. Nadere info hierover volgt spoedig op onze website. Gespreksleider namens de BvOI: Chris Derikx

 

Deelname aan de repertoiredagen is gratis, zowel leden als niet-leden van de BvOI zijn van harte welkom!

Wil je deelnemen aan een repertoiredag? Meld je dan snel aan via administratie@bvodi.nl Graag tot ziens op een van bovenstaande data!