Samenwerking met lokale sponsoren
Hoe maak je het voor lokale bedrijven aantrekkelijk om je vereniging te sponsoren? Het vragen om een advertentie in je verenigingsblaadje levert de meeste verenigingen niet veel meer op. Als je kunt samenwerken en zo voor een win-winsituatie kunt zorgen, verbind je lokale sponsoren aan je vereniging. Tijdens deze sessie krijg je concrete handvatten om samen te werken met sponsoren.

Phila Slag & Vlag
Het is wellicht opgevallen dat er bij de doelgroep CGN van de KNMO een geweldig pilotproject heeft plaatsgevonden, met als doel mensen met een verstandelijke beperking te integreren in muziek- of dansverenigingen. Dit project, genaamd Phila Slag & Vlag is succesvol afgerond met het opnemen van twee groepen binnen de vereniging Advendo uit Sneek. Philadelphia zal een sessie geven over de wereld van mensen met een verstandelijke beperking waarbij ze zullen vertellen hoe je als vereniging dit zou kunnen oppakken aan de hand van de ervaringen die zijn opgedaan. Maar ook wat dit betekent voor instructie en financiën. Een sessie die om meerdere redenen interessant is, ook maatschappelijk gezien. Inmiddels zijn er al meerdere initiatieven opgestart, o.a. samen met de provinciale bond in Zeeland. Kom en luister naar dit verhaal met een diepere maatschappelijke betekenis.

Kom naar deze onderwerpen en nog veel meer op 1 december a.s. De dag start om 10.30 (deur open om 10.00) en duurt tot 17.00 uur. Locatie is het Van der Valk hotel De Witte Bergen in Eemnes. De toegang is gratis.

Aanmelden kan via deze link.