Op 8 februari jl. tekende het bestuur van de BvOI een samenwerkingsovereenkomst met ZZP Nederland. Via deze samenwerking wil de BvOI de dienstverlening aan haar leden verbeteren. Leden van de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs kunnen via een gereduceerd tarief ook gebruik maken van de dienstverlening van ZZP Nederland.

ZZP Nederland plaatste daarover dit bericht:

Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs sluit collectief aan bij ZZP Nederland
De achterban van ZZP Nederland is sinds 8 februari 2020 weer gegroeid. Op die datum is namelijk een handtekening gezet onder de overeenkomst tussen de Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs (BvOI), een belangenorganisatie voor dirigenten van blaasorkesten alsmede instructeurs van slagwerkensembles, drum- en showbands en ZZP Nederland. De zelfstandige ondernemers, die lid zijn van BvOI kunnen zich nu ook aansluiten bij ZZP Nederland.
 
Over BvOI
De Bond van Orkestdirigenten en Instructeurs (BvOI) is een belangenorganisatie voor dirigenten van blaasorkesten alsmede instructeurs van slagwerkensembles, drum- en showbands. De doelstellingen van BvOI zijn:

 

  • Belangenbehartiging van de leden en versterking van de onderlinge vriendschappelijke en collegiale band.
  • Bevordering en verbetering van de amateur blaasmuziek en de muziek van en voor drum- en showbands.

 

 
Voordeel samenwerking
Vanaf heden is het mogelijk om lid te worden BvOI, inclusief een abonnement op ZZP Nederland. Dat betekent dat leden van BvOI recht hebben om de helpdesk van ZZP Nederland te bellen, kortingen kunnen ontvangen op o.a. (zorg)verzekeringen, boekhoudpakketten en andere zaken waar ondernemers behoefte aan hebben. Daarnaast komst stichting ZZP Nederland in het politieke speelveld op voor de belangen van de leden van BvOI.
 
BvOI voorzitter Roel van Raaij (links) en ZZP Nederland directeur Frank Alfrink ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst tijdens de ledenvergadering van de BvOI op 8 februari.