Dirigenten-clinic Wilhelmina Wolder

 

Muziekvereniging Wilhelmina uit Wolder zal op de vrijdagen 16-10 en 6-11 een clinic verzorgen voor beginnende dirigenten die bezig zijn met hun Bachelor HaFa-directie. Tijdens een sessie van ongeveer 30 minuten zullen de deelnemers ervaren hoe het is om met een eerste divisie-orkest te werken en te communiceren. Het opdoen van ervaring staat voorop waarbij alle deelnemers leren van elkaar. De clinic wordt gegeven door de dirigent van Wilhelmina (en tevens assistent dirigent bij de Marinierskapel), Ghislain Bellefroid (www.ghislainbellefroid.com).
 
Deelnemers kunnen inschrijven voor 1 of evt. beide avonden. De kosten voor actieve deelnemers zijn €100,- per avond, inclusief de benodigde partituren. We kunnen ongeveer 8 deelnemers plaatsen zodat we iedereen ruim de tijd kunnen geven.
 
Daarnaast is er ruimte om te hospiteren. De kosten hiervan bedragen €25,- per avond. Actieve deelnemers van de ene avond kunnen hospiteren bij de andere avond zonder extra kosten.
 
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en na betaling van de bijdrage.
 
Het repertoire is:
• The Seafarer – Haydn Wood
• Serenade op. 22 – Derek Bourgeois
• Porgy and Bess medley – Gershwin/Lowden
• Japanese Folk Suite – Harold Walters
 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Secretariaat Harmonie Wilhelmina Wolder: secretariaat@harmoniewilhelmina.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.