Advertentie vacature dirigent of instructeur
Muziekverenigingen kunnen kosteloos een vacature advertentie voor dirigent of instructeur aanmelden bij de BvOI. De advertentie wordt geplaatst op het ledengedeelte van onze website en wordt verspreid via de maandelijkse nieuwsbrief aan onze leden. Het voordeel voor de verenigingen is dat zij hiermee de zekerheid hebben een bevoegd dirigent of instructeur aan te stellen. De BvOI werkt hiermee aan de kwaliteitsbevordering in het werkveld van de amateurmuziekverenigingen.
Maak hier gebruik van het online formulier voor het aanmelden van een vacature:

 Gegevensformulier advertentie vacature (form)

 

BvOI tarieven

Jaarlijks stelt de BvOI adviestarieven vast voor dirigenten en instructeurs. De tarieven zijn tot stand gekomen aan de hand van het opleidingsniveau en de ervaringsjaren van de dirigent of instructeur en het niveau van het orkest. Lees meer informatie bij de Adviestarieven.

PDF.jpgAdviestarieven BvOI 2020 (pdf)

 

Modelovereenkomst voor dirigenten en instructeurs

Vanaf 1 mei 2016 komt de VAR te vervallen. Als alternatief voor de VAR zal de Belastingdienst vooraf goedgekeurde overeenkomsten hanteren. De BvOI voorziet dirigenten en verenigingen van een dergelijke overeenkomst. Maar al te vaak sluiten dirigenten met verenigingen mondeling overeenkomsten af ‘in goed vertrouwen’. En maar al te vaak loopt dit verkeerd af, met als gevolg dat er voor beide partijen geen enkel houvast is om de contacten op een fatsoenlijke en zakelijke manier af te ronden. De modelovereenkomst die door de BvOI is opgesteld biedt hierin uitkomst en voorziet in een behoefte van leden om zakelijk meer zekerheid te hebben.

PDF.jpgModelovereenkomst BvOI (pdf)